Live the bedouïn life

is een samenwerking van twee families uit twee totaal verschillende culturen en het resultaat van een langgekoesterde wens om meer mensen kennis te laten maken met de Sinaï woestijn. Na vele malen in de afgelopen jaren samen gereisd te hebben door de Sinaï woestijn zijn we nu zover dat we samen woestijntochten maar ook een vakantie in een huisje op het strand kunnen organiseren in de Zuid Sinaï woestijn.

Om dit te realiseren hebben we een kleine en persoonlijke reisorganisatie opgezet met als doel een verbindende factor te vormen tussen de mensen die leven in het drukke Westen en het leven in de rust en puurheid van de Sinaï woestijn. We regelen alles voor je vanaf het moment dat je het vliegtuig uitstapt. Transport, verblijf, eten, drinken, kameel, jeep, etc. zitten allemaal in de prijs die je betaalt. Alleen de vliegticket regel je zelf.

Een verblijf in de woestijn is zeer zeker aan te raden voor mensen die in het hectische Westen leven waar de druk hoog is en het systeem waarin we leven veeleisend is en ons eigenlijk steeds verder van de essentie van het leven duwt. Wanneer je een paar dagen, week of tien dagen door de bergen en woestijn reist zal je de positieve verandering in jezelf snel merken. Je bent volledig onthaast en tot rust gekomen.

De Sinaï is een bijzonder mooi schiereiland met één van de mooiste sterrenhemelen en met één van de mooiste onderwater koralen ter wereld. Een plek waar nog ruimte en stilte is. Iets wat moeilijk te vinden is in de wereld van vandaag.

Je kunt door de bergen rijden en dagenlang niemand anders tegen komen. Je kunt een ​​route nemen die je brengt naar de grote woestijn waar de stilte en weidsheid uniek is. En na uren rijden beloond worden met een kleine oase waar vaak een bedoeïenenfamilie gevestigd is en je altijd gastvrij ontvangen wordt.

In de woestijn zijn geeft altijd een gevoel van vrijheid het biedt je alle ruimte en een ongekende stilte. Dé manier om je hoofd leeg te maken. De reset voor lichaam en geest.

Meer lezen over de bedouïnen tribes en hun leefwijzen
Klik dan hier.