Live the Bedouin life Strand

Net voorbij Nuweiba city ligt aan een prachtig koraalrif aan de Golf van Akaba ons “LivetheBedouinlife” camp Nature Beach.
Hier is een plek gecreeërd waar je helemaal tot rust kan komen.
Een bijzondere plek aan een nog mooiere zee met een zeer divers zeeleven zoals je dat kunt verwachten van de Rode Zee.

We beschikken over acht sfeervolle kamers,  een restaurant en een originele  Bedouin tent (van oktober t/m juli) waar je altijd welkom bent om rond het vuur te zitten met Bedouin thee.
Alles is in dezelfde sfeer als op onze woestijnreizen en met die zelfde zorg en gastvrijheid wordt je hier ontvangen, geheel in Bedouin stijl.

Nature Beach is geheel zelfvoorzienend, de elektra komt van zonnepanelen en het water voor de douches en toiletten komt van een bassin dat bijgevuld wordt van buitenaf. De douches en toiletten worden gedeeld. Er is ook (in beperkte mate) een warme solar douche beschikbaar.  Alles is schoon en goed onderhouden.

Je bent hier letterlijk en figuurlijk “off the grid”..!
WiFi is wel beschikbaar, dat dan weer wel, maar ook in beperkte mate.

Waterschoenen en snorkels zijn aanwezig. Er is een Sup-Board waarmee je makkelijk, zonder het koraal te beschadigen, naar de mooiste stukken koraal kan suppen.
Achter het camp is een “colored canyon” waar je hele mooie wandelingen kan maken.

Alle kamers liggen direct op het strand en hebben allemaal zee zicht.

De kamers kosten 300 Egyptische ponden ( 16,76 Euro) per nacht per persoon incl. ontbijt.

Uitstapjes zoals de zonsondergang vanaf een berg in de woestijn aanschouwen, Wishwash of andere activiteiten of overnachtingen in de woestijn kunnen hier ter plekke georganiseerd worden.

Transfer van en naar het vliegveld kan op verzoek georganiseerd worden voor een meerprijs die afhangt van welk vliegveld er gehaald of gebracht moet worden.

Voor meer informatie en of vragen stuur ons een email  we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.