Woestijn reis Maart 2019.

Review Hilde Maria

Ultimately safe space, held by Debra and the Bedouins, to meet intimately with Self, Nature and Others. The Sand, Fire, Food, Stars, Moon, Animals and Meetings naturally opened me up to be infused with Desert Medicine. I have come back as a different person than the one that left for the journey.

Special, deep, transforming and all of this in utter relaxation, because nóthing is asked from you but being yourself and allowing yourself to Be. Thank you Debra for this alchemistic co-creation with Mahara and the Egyptian sages.

Grateful to the Max!! Hilde Maria

Review Simba Sidhu

Ik hou van alleen reizen en dit was mijn eerste groepsreis ooit. Hoewel de reis georganiseerd was, voelde het heel vrij. Er was genoeg ruimte en tijd om zelf (n)iets te ondernemen, los van de groep. Het rijden op de kamelen door het prachtige open landschap was geweldig. Het licht van een naderende volle maan maakte het landschap ’s nachts nog magischer. Er was een goed balans tussen rijden op de kameel, rusten en optionele hikes om toch in beweging te zijn. De Bedoeïenen die meegingen waren heel lief en zorgden goed voor ons. De Bedoeïenen zijn zo in harmonie met de omgeving, dat het doorstraalde naar ons. Tijdens de reis zijn we weinig anderen tegen gekomen. Alles bij elkaar voelde het net alsof we een paar dagen op een andere planeet zijn geweest. Dit zou een ieder minimaal één keer moeten ervaren, want het is een prachtig avontuur! Ik ga zeker nog een keer mee!

Dit is een beknopte versie, want ik kan er nog langer over doorgaan, maar eigenlijk ook niet, want de ervaring valt niet in woorden uit te drukken.

Kind & ouder woestijn reis Febr. 2019

Review Veronique Van derschueren,

Words can’t discribe my feelings of our journey into the Sinaï. Thank you Debra Hempel for organizing this . Greatfull to our co travellers Daniel Eeuwens & Devlin, Eliane Smits Van Waesberghe & Lucas.
My greatest respect goes to Eid Ali and his boys, nurtering, guiding and sharing their Bedouin lifestyle with us.
Reconnecting to silence and nothingness 💓

Review Eliane Smits Van Waesberghe,

Live the bedouin life was een hele bijzondere reis en ervaring. Heel bijzonder om de stilte van de woestijn te ervaren en met de warmte van de bedoeinen kennis te mogen maken. Een reis die je even terug brengt van waar we in de kern vandaan komen..contact en verbinding. Ook heerlijk om gewoon 6 dagen offline te zijn 😀