Woestijnreis November 2019.

Dit is een reis om nooit meer te vergeten. Een groep met 16 vrouwen gedragen op handen en voeten door de mannen van de tribe. Met zo veel respect en nooit een ongemakkelijk moment. Een veilige ruimte waar we volledig onszelf konden zijn en onszelf konden openen. We hebben veel van deze mannen geleerd. Mooie verhalen bij het kampvuur, zingen en dansen en van hun grapjes. Ook hoe je goed voor de hele community kan zorgen en ieder welkom kan laten voelen in hun bijzijn. We hebben 3 keer per dag werkelijk heerlijk gegeten en geen kopje zelf ingeschonken of afgewassen. Dit verwacht je niet midden in de woestijn. Wat een luxe. Het doel van de reis is ruimte te geven aan de essentie van wie we werkelijk zijn. En dat is ons gelukt. Het was alsof bij ieder zijn innerlijk zon volop begon te schijnen. We hebben tattoos gemaakt op de mooiste plekken om deze mooie tijd te verankeren op ons lichaam. De woestijn bied genoeg ruimte om door innerlijke processen te gaan en de vrouwen zijn ook als groep samen door een mooi proces gegaan. Ik heb genoten van ieder van ons in de groeps dynamiek. Erg gelachen, gedanst, stil geweest.. maar ook gehuild. Ieder van ons heeft een verloren deel van zichzelf terug gevonden in de woestijn… en een deel achter gelaten wat niet meer dienend is. Ik ga deze prachtige groep vrouwen nooit meer vergeten. Het slapen onder de sterren. De tochten door de prachtige woestijn. Ik mis jullie, de kamelen en de woestijn nu al. Dank je Deborah voor jouw liefdevolle missie deze reizen te organiseren. Dat heb je prachtig gedaan.

Maxine

Reis naar de Sinaï .

Ik heb me blindelings in dit avontuur gestort en het bleek achteraf een life changing ervaring .
De natuur , bergen , sterren en rust die de reis door de woestijn met zich meedroeg elke dag in andere geuren en kleuren was een ervaring die ik iedereen aanraad, daarbij de zorg en zachtaardigheid van de mannen die ons begeleidden nam alle laatste zorgen weg . Dit was dé manier de woestijn echt te ervaren en te voelen , en de mensen die dat hun thuis noemen . Alles was zo ontzettend goed verzorgd en ik hoefde alleen maar te genieten van elk moment . Ik ga zeker terug , ik wil deze ervaring opnieuw beleven , en neem zelfs nu in het dagelijks leven nogsteeds diezelfde rust met me mee . Debra bedankt voor dit kado , till next time !

Aloë

De reis door de Sinai is gewoon bijna niet te beschrijven zo intens bijzonder was het.

Ik ben er zonder enige verwachtingen heen gegaan en heb alles over mij heen laten komen.
De Sinai heeft een helende werken door zijn totale stile en schoonheid. Na mijn thuiskomst bleven de vibratie nog lang in mijn lichaam gonsen.
De totale ervaring is gewoon niet te verwoorden en moet je echt zelf meemaken wil je begrijpen wat het met je kan doen.

Onze tribe van 16 vrouwen hebben stuk voor stuk een enorme indruk bij mij achter gelaten.
Net zoals de mannen van de Muzeïna tribe die zo intens goed voor ons hebben gezorgd en uiteraard niet te vergeten de kamelen. Ik vind het echt zo mooi dat Debra dit allemaal heeft waar gemaakt voor ons en iedereen die dit wil ervaren. Iets heel unieke en met zoveel liefde ❤❤❤❤

Lizette

Wat een fantastisch mooi avontuur en O zo diepgaand mede door het continu gedragen worden door de Bedouinen. Dankbaar dat ik een week in hun wereld mocht meedraaien en kan niet anders zeggen dan dat ik voor 200% achter dit project sta en hier zeker nog vaker van zal gaan genieten ♥️

Annemarie

Hoewel ik alweer langer thuis ben dat dat ik in de Sinaï ben geweest, ben ik in mijn hoofd nog dagelijks
daar. Nog steeds moeilijk om in woorden of beelden te omschrijven hoe mooi, wijds en stil het daar is, hoe veilig en fijn het voelt om 24/7 op te gaan in natuur. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de prachtige mensen waarmee ik mocht beleven en delen… Niets dan liefde en dankbaarheid 🖤🙏✨
Naomi

Thuis van een prachtige reis door de dessert, gedragen door de Muzeïna tribe 💚
Wat een avontuur, zoveel liefde, in stilte…
een lach, een traan….De allermooiste nieuwe vrienden 😍 , …inzichten …los laten ..
Alles en dan ook echt alles kwam voorbij..
en het was oké..🙏
Grote dankbaarheid voor dit fantastische nooit te vergeten avontuur….!
Vino

Woestijn reis Maart 2019.

Ultimately safe space, held by Debra and the Bedouins, to meet intimately with Self, Nature and Others. The Sand, Fire, Food, Stars, Moon, Animals and Meetings naturally opened me up to be infused with Desert Medicine. I have come back as a different person than the one that left for the journey.

Special, deep, transforming and all of this in utter relaxation, because nóthing is asked from you but being yourself and allowing yourself to Be. Thank you Debra for this alchemistic co-creation with Mahara and the Egyptian sages.

Grateful to the Max!! Hilde Maria

Ik hou van alleen reizen en dit was mijn eerste groepsreis ooit. Hoewel de reis georganiseerd was, voelde het heel vrij. Er was genoeg ruimte en tijd om zelf (n)iets te ondernemen, los van de groep. Het rijden op de kamelen door het prachtige open landschap was geweldig. Het licht van een naderende volle maan maakte het landschap ’s nachts nog magischer. Er was een goed balans tussen rijden op de kameel, rusten en optionele hikes om toch in beweging te zijn. De Bedoeïenen die meegingen waren heel lief en zorgden goed voor ons. De Bedoeïenen zijn zo in harmonie met de omgeving, dat het doorstraalde naar ons. Tijdens de reis zijn we weinig anderen tegen gekomen. Alles bij elkaar voelde het net alsof we een paar dagen op een andere planeet zijn geweest. Dit zou een ieder minimaal één keer moeten ervaren, want het is een prachtig avontuur! Ik ga zeker nog een keer mee!

Dit is een beknopte versie, want ik kan er nog langer over doorgaan, maar eigenlijk ook niet, want de ervaring valt niet in woorden uit te drukken.

Simba Sidhu

Kind & ouder woestijn reis Febr. 2019

 

Words can’t discribe my feelings of our journey into the Sinaï. Thank you Debra Hempel for organizing this . Greatfull to our co travellers Daniel Eeuwens & Devlin, Eliane Smits Van Waesberghe & Lucas.
My greatest respect goes to Eid Ali and his boys, nurtering, guiding and sharing their Bedouin lifestyle with us.
Reconnecting to silence and nothingness 💓

Veronique Van derschueren,

Live the bedouin life was een hele bijzondere reis en ervaring. Heel bijzonder om de stilte van de woestijn te ervaren en met de warmte van de bedoeinen kennis te mogen maken. Een reis die je even terug brengt van waar we in de kern vandaan komen..contact en verbinding. Ook heerlijk om gewoon 6 dagen offline te zijn 😀

Eliane Smits Van Waesberghe,