Van Oktober tot en met April bieden wij onvergetelijke woestijnreizen aan in het prachtige Zuiden van Sinaï, rondom Nuweiba. Onder begeleiding van de Bedoeïenenstam reizen we te voet en per kameel door de woestijn, waar ze ons laten kennismaken met hun manier van leven en reizen. Deze unieke ervaring is een perfecte mix van avontuur, natuur en cultuur.

Gedurende zes dagen reizen we langzaam dieper de woestijn in, trekken we over bergen en maken we kamp in valleien of op zandvlaktes. Hier eten we en brengen we de nacht door onder de schitterende sterrenhemel.

Elke reis wordt begeleid door een team samengesteld uit verschillende leden van de bedouin stammen. Dit team zorgt voor ons, bereidt het eten, verzorgen de dieren en voorzien ons in alles wat we nodig hebben. Door telkens andere leden mee te nemen, plukken verschillende gezinnen de vruchten van deze woestijnreizen.

We eten en delen onze verhalen rondom het vuur en slapen onder de sterren. De beweging en ontspanning in deze woestijn, zo dicht bij de natuur, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Onze ervaren Bedoeïenengidsen kennen de woestijn als geen ander en zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel kunt genieten van je reis.
Onze Nederlandstalige gids staat klaar om je te helpen en het contact met bedouinen en dieren te vermakkelijken. Na de zesde dag reizen we per jeep terug naar de kust van Nuweiba, waar onze reis eindigt op het prachtige LiveTheBedouinKamp, direct aan de Golf van Akaba. Hier kun je ontspannen, genieten van het schitterende uitzicht over de zee, snorkelen en vooral nagenieten van je avonturen in de woestijn.

Het  is mogelijk om een groeps reis op maat aan te vragen, dit kan vanaf 4 personen.
Deze manier van samen reizen is een unieke ervaring.
Per kameel of jeep naar de mooiste plekken die de Sinai woestijn herbergt. Er wordt goed voor je gezorgd door de bedouine tribe. Je komt weinig tot geen andere mensen tegen op deze reis. Het is intiem, avontuurlijk, ontspannend en altijd verhelderend.

SINAÏ, EGYPT | Mannen woestijnreis 2020. Een korte film over een van de woestijnreizen en over Eid Abu Ali in het bezonder.

Voor meer informatie kun je ons  een mail  sturen, of een bericht via whatsapp

Blijf op de hoogte van ons reisaanbod