REIZEN MET EEN GROEP DOOR DE SINAÏ WOESTIJN.

Een aantal keer per jaar organiseren wij woestijn reizen in de Sinaï.
Een mystieke reis door de Sinaï-woestijn, een ervaring om samen als tribe te reizen zoals de bedouinen tribes dit al jaren doen.
De woestijn, de stilte geen straling of ruis de enorme natuur waar je alle ruimte hebt, brengt je in a second terug naar de essentie van jou.
Deze manier van reizen geeft veel verbondenheid, helderheid en vertrouwen in jezelf en je omgeving.
Op deze reizen verzorgen wij en de woestijn zelf de ruimte die een ieder nodig heeft om te kunnen groeien om in je volle kracht te kunnen gaan staan. Elke woestijn reis zorgen we voor bijzondere begeleiders.
Je kunt je helemaal overgeven aan deze ervaring er wordt goed voor je gezorgt, drie gezonde maaltijden en versnaperingen tussen door. De mooiste plekken waar altijd een vuurplek is met thee en goed gezelschap.
We reizen dagelijks per kameel van plek naar plek steeds dieper de bergen en woestijn in.

Het  is mogelijk om een groeps reis op maat aan te vragen, dit kan vanaf 6 personen.
Deze manier van samen reizen is een unieke ervaring.
6 dagen en nachten per kameel naar de mooiste plekken die de Sinai woestijn herbergt. Er wordt goed voor je gezorgd door leden van de Muzeina tribe. Je komt weinig tot geen andere mensen tegen op deze reis. Het is intiem, avontuurlijk, ontspannend en altijd verhelderend.
Voor meer informatie stuur ons een mail , wij geven je graag meer informatie over deze manier van reizen.

Strand vakantie aan de Rode Zee ( Golf van Akaba).

Livethebedouinlife Camp

Net voorbij Nuweiba city ligt aan een prachtig koraalrif aan de Golf van Akaba ons “LivetheBedouinlife” camp dat we in 2019 samen met Eid hebben opgezet. Hier vind je een restaurantje met heerlijke lig- en zitplekken om te eten en te chillen en simpele maar uiterst sfeervolle rieten huisjes met heerlijke bedden en hangmatten met uitzicht op zee.

Voor meer informatie stuur ons een mail , wij geven je graag meer informatie over Livethebedouinlife camp.

Meer over het camp

Ben je geïnteresseerd , schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze reizen.