AANKOMENDE REIZEN

REIZEN MET EEN GROEP DOOR DE SINAÏ WOESTIJN.

Je kunt bij ons woestijn reizen maken per groep. Wij bieden een aantal keer per seizoen verschillende reizen aan. Ook is het mogelijk om een groeps reis op maat aan te vragen, dit kan vanaf 4 personen.
Deze manier van samen reizen is een unieke ervaring.
6 dagen en nachten per kameel naar de mooiste plekken die de Sinai woestijn herbergt. Er wordt uitmuntend voor je gezorgd door leden van de Muzeina tribe. Je komt weinig tot geen andere mensen tegen op deze reis. Het is intiem, avontuurlijk, ontspannend en altijd verhelderend.
Voor meer informatie stuur ons gerust een mail , wij geven je graag meer informatie over deze manier van reizen.

Een aantal keer per jaar organiseren wij samen met Mahara-retreats woestijn reizen in de Sinaï.
Een mystieke reis door de Sinaï-woestijn, een ervaring om samen als tribe te reizen zoals de bedouinen tribes dit al jaren doen.
De woestijn, de stilte geen straling of ruis de enorme natuur waar je alle ruimte hebt, brengt je in a second terug naar de essentie van jou.
Deze manier van reizen geeft veel verbondenheid, helderheid en vertrouwen in jezelf en je omgeving.
Op deze reizen verzorgen wij en de woestijn zelf de ruimte die een ieder nodig heeft om te kunnen groeien om in je volle kracht te kunnen gaan staan. Elke woestijn reis zorgen we voor bijzondere begeleiders.
Je kunt je helemaal overgeven aan deze ervaring er wordt goed voor je gezorgt, drie gezonde maaltijden en versnapperingen tussen door. De mooiste plekken waar altijd een vuurplek is met thee en goed gezelschap.
We reizen dagelijks per kameel van plek naar plek steeds dieper de bergen en woestijn in.

ZELFSTANDIG REIZEN DOOR DE SINAÏ.

Wij adviseren en plannen graag je reis voor je in de Sinai.
Reis je alleen met je gezin, familie en of vrienden dan kunnen we je een gevarieerd reis programma bieden.

Van strand vakanties tot excursies naar historische plekken in de woestijn een bezoek aan Santa Catharina of beklim de Mozes berg van duiken in de Bue Hole, Dahab tot kite surfen in Ras abu kalum wij weten de beste plekken en de beste prijzen.
Graag organiseren wij de ideale reis naar de Sinaï voor jou.

Ben je geïnteresseerd in ons reisaanbod en wil graag op de hoogte blijven schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.