10 daagse woestijnreis

just came out of the Sinai desert with the Bedouins doing hikes through canyons mountainous valleys in a spiritual journey, amazing to be in touch with nature the stars and disconnected from technology for a while with beautiful people in meditation constellations yoga symbolism and sharing and storytelling, getting deep rest on a cell level, it was necessary hamdulla
Up to Petra next Back on the 24th of march!
Love and blessings
Boom Boom
Maxine Vogt&Debra Hempel @Live the Bedouin life

Jade Moon Finch

Vrouwen woestijnreis Maart

Ik ben nu net zo lang thuis als dat ik in de woestijn ben geweest, de week hier vloog voorbij en de week in de woestijn ging zoveel langzamer.
Alsof je wordt afgeremd om te voelen wat er is. De reis was zo intens, zo bijzonder, bijna niet in woorden te bevatten. Slapen onder de sterrenhemel.
Zoveel liefde, de stilte, tranen, lachen, zingen en dansen, nieuwe vrienden, loslaten, heimwee, vallende sterren, alles kwam voorbij en alles mocht er zijn!
Ik ben heel dankbaar dat ik mee kon, heb me heel erg veilig gevoeld. Dankjewel lieve Debra voor de goede zorgen. En natuurlijk de mannen van de Muzeïna tribe die zo goed voor ons hebben gezorgd!

Debbie Voerman

Live the Bedouin Life

Een reis waarin elk moment een verwondering is geweest van; De magische schoonheid van de woestijn, de prachtige bergen,  loslaten in alle facetten, vol humor, als een zandkorrel in een groots geheel, slapen onder de sterren, maar vooral een diepe stilte van thuiskomen…

Een ontroering om het Bedouin leven en deze lieve families  te mogen ontmoeten met al hun zorgzaamheid en open hart.

Dank je Live the Bedouin Life,  Debra en mooie Gezin , Eid de hele familie,  Maxine voor het mogelijk maken en Geke dat we samen dit mochten ondersteunen.

Celine Groenestein- The Origin

Afgelopen maart, vlak voor de Corona “gekte” los barstte, reisde ik met Debra, Celine en een groep prachtige vrouwen door de Sinai woestijn.
Vanaf het moment dat ik voor het eerst de foto’s van de woestijn zag op de website van TheBedouinLife, wist ik dat ik deze Reis wilde maken. De energie en de Spirit van dit landschap riep me en ik hoefde alleen maar gehoor te geven aan deze roep.

De gastvrijheid en dienstbaarheid van de Bedoeïenen was werkelijk fantastisch en de organisatie en begeleiding door Debra en de Tribe helemaal te gek.

Zelf werk ik met medicijnplanten, vanuit een diepe overtuiging dat dergelijke ceremonies zo nodig zijn in deze tijd. Om ons weer te verbinden met onszelf, met andere mensen en met alles wat leeft. Ons te verbinden met de Natuur in en om ons heen.
De reizen naar de woestijn zijn ceremonies in zichzelf; zo nodig voor de wereld en iets wat ik werkelijk iedereen gun!

Nog steeds vind ik het lastig om in woorden uit te drukken wat ik deze week ervaren heb, dat gaat echt voorbij de laag van de woorden, van de mind en de ratio.

Het was magisch, transformerend en Thuis komen.
En ik kom zeker terug…

Liefs, Geke

De reis was g e w e l d ig….om er maar een woord aan te geven 🙂
De lieve kamelen en hun zachtaardige eigenaren. De woestijn-schepen varend door de tijdloze leegte. Wat een prachtige vergezichten. Ook het slapen onder de sterren was magisch.
Ik kan echt zeggen dat ik de woestijngeest heb gevoeld.
Behoorlijk indrukwekkend !

Deze reis heeft me rust en inspiratie gebracht. Een droom die is uitgekomen.

De mannen die voor ons kookten en altijd klaar stonden of zaten om te helpen of met een kopje thee was ook een hele fijne ervaring.
Ik vond de begeleiding van jou, Debra ook bijzonder prettig..niet te veel poespas maar wel met aandacht voor iedereen en ook met integer respect naar de Bedouïnen.

Ankie Kolhoff

Ouder & Kind woestijn reis Februari

 

Just came back from an amazing dessert trip in the South Sinai ! So grateful for this healing experience with our beautiful tribe of mothers, daughters, bedouin boys and camels. Sleeping in our million star hotel, travelling like true nomads, making fire, drinking tea, smoking local herbs, eating the purest food, sharing love and making friends. A first impression of our journey that i will carry with me forever. Thanks so much @debsterhempel for making this possible! Like, follow, share and go experience @livethebedouinlife! ❤️ I will be back for sure!

Nadia Duinker

Mannen Woestijn reis Februari

 

Wat een eer om onder de vleugels van Eid en zijn Muzeina tribe dwars door hun Sinaï te mogen trekken. Ongelofelijk Dankbaar voor Hun eten wat ze met mij hebben gedeeld, de helende kracht van de woestijn die ze me hebben laten voelen, en Het luisteren naar de stilte van de woestijn.
Dat stemmetje in je hoofd die continu tegen je wil praten, had 7 dagen niets te vertellen.
Geen gedachtes van gisteren, of gedachtes over morgen..

Thank you so much “live the bedouin life” for showing me the life the bedouin live ❤️??

René Piqué

Just spent 7 days in the desert of Sinaï, Egypt as part of a Bedouin tribe, traveling with about 30 men. Each day we covered approx 15 km by camel or by foot. It’s hard to put this journey into words but the mysteries and ever present power of the desert overwhelms. Sleeping outside beneath thousands of stars each night and the experience of being completely offline was simply humbling and empowering.
#livethebedouinlife

Seven Arne Halsema

 

For ever grateful to Eid for guiding us through the Sinai in Muzeina Style – i’d never thought i would feel so at home in the middle of the desert. #walkinginthesand #muzeinatribe #livethebedouinlife

dre urhahn

 

 

Woestijnreis November

Dit is een reis om nooit meer te vergeten. Een groep met 16 vrouwen gedragen op handen en voeten door de mannen van de tribe. Met zo veel respect en nooit een ongemakkelijk moment. Een veilige ruimte waar we volledig onszelf konden zijn en onszelf konden openen. We hebben veel van deze mannen geleerd. Mooie verhalen bij het kampvuur, zingen en dansen en van hun grapjes. Ook hoe je goed voor de hele community kan zorgen en ieder welkom kan laten voelen in hun bijzijn. We hebben 3 keer per dag werkelijk heerlijk gegeten en geen kopje zelf ingeschonken of afgewassen. Dit verwacht je niet midden in de woestijn. Wat een luxe. Het doel van de reis is ruimte te geven aan de essentie van wie we werkelijk zijn. En dat is ons gelukt. Het was alsof bij ieder zijn innerlijk zon volop begon te schijnen. We hebben tattoos gemaakt op de mooiste plekken om deze mooie tijd te verankeren op ons lichaam. De woestijn bied genoeg ruimte om door innerlijke processen te gaan en de vrouwen zijn ook als groep samen door een mooi proces gegaan. Ik heb genoten van ieder van ons in de groeps dynamiek. Erg gelachen, gedanst, stil geweest.. maar ook gehuild. Ieder van ons heeft een verloren deel van zichzelf terug gevonden in de woestijn… en een deel achter gelaten wat niet meer dienend is. Ik ga deze prachtige groep vrouwen nooit meer vergeten. Het slapen onder de sterren. De tochten door de prachtige woestijn. Ik mis jullie, de kamelen en de woestijn nu al. Dank je Deborah voor jouw liefdevolle missie deze reizen te organiseren. Dat heb je prachtig gedaan.

Maxine

Reis naar de Sinaï .

Ik heb me blindelings in dit avontuur gestort en het bleek achteraf een life changing ervaring .
De natuur , bergen , sterren en rust die de reis door de woestijn met zich meedroeg elke dag in andere geuren en kleuren was een ervaring die ik iedereen aanraad, daarbij de zorg en zachtaardigheid van de mannen die ons begeleidden nam alle laatste zorgen weg . Dit was dé manier de woestijn echt te ervaren en te voelen , en de mensen die dat hun thuis noemen . Alles was zo ontzettend goed verzorgd en ik hoefde alleen maar te genieten van elk moment . Ik ga zeker terug , ik wil deze ervaring opnieuw beleven , en neem zelfs nu in het dagelijks leven nogsteeds diezelfde rust met me mee . Debra bedankt voor dit kado , till next time !

Aloë

De reis door de Sinai is gewoon bijna niet te beschrijven zo intens bijzonder was het.

Ik ben er zonder enige verwachtingen heen gegaan en heb alles over mij heen laten komen.
De Sinai heeft een helende werken door zijn totale stile en schoonheid. Na mijn thuiskomst bleven de vibratie nog lang in mijn lichaam gonsen.
De totale ervaring is gewoon niet te verwoorden en moet je echt zelf meemaken wil je begrijpen wat het met je kan doen.

Onze tribe van 16 vrouwen hebben stuk voor stuk een enorme indruk bij mij achter gelaten.
Net zoals de mannen van de Muzeïna tribe die zo intens goed voor ons hebben gezorgd en uiteraard niet te vergeten de kamelen. Ik vind het echt zo mooi dat Debra dit allemaal heeft waar gemaakt voor ons en iedereen die dit wil ervaren. Iets heel unieke en met zoveel liefde ❤❤❤❤

Lizette

Wat een fantastisch mooi avontuur en O zo diepgaand mede door het continu gedragen worden door de Bedouinen. Dankbaar dat ik een week in hun wereld mocht meedraaien en kan niet anders zeggen dan dat ik voor 200% achter dit project sta en hier zeker nog vaker van zal gaan genieten ♥️

Annemarie

Hoewel ik alweer langer thuis ben dat dat ik in de Sinaï ben geweest, ben ik in mijn hoofd nog dagelijks
daar. Nog steeds moeilijk om in woorden of beelden te omschrijven hoe mooi, wijds en stil het daar is, hoe veilig en fijn het voelt om 24/7 op te gaan in natuur. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de prachtige mensen waarmee ik mocht beleven en delen… Niets dan liefde en dankbaarheid ??✨
Naomi

Thuis van een prachtige reis door de dessert, gedragen door de Muzeïna tribe ?
Wat een avontuur, zoveel liefde, in stilte…
een lach, een traan….De allermooiste nieuwe vrienden ? , …inzichten …los laten ..
Alles en dan ook echt alles kwam voorbij..
en het was oké..?
Grote dankbaarheid voor dit fantastische nooit te vergeten avontuur….!
Vino

Woestijn reis Maart

Ultimately safe space, held by Debra and the Bedouins, to meet intimately with Self, Nature and Others. The Sand, Fire, Food, Stars, Moon, Animals and Meetings naturally opened me up to be infused with Desert Medicine. I have come back as a different person than the one that left for the journey.

Special, deep, transforming and all of this in utter relaxation, because nóthing is asked from you but being yourself and allowing yourself to Be. Thank you Debra for this alchemistic co-creation with Mahara and the Egyptian sages.

Grateful to the Max!! Hilde Maria

Ik hou van alleen reizen en dit was mijn eerste groepsreis ooit. Hoewel de reis georganiseerd was, voelde het heel vrij. Er was genoeg ruimte en tijd om zelf (n)iets te ondernemen, los van de groep. Het rijden op de kamelen door het prachtige open landschap was geweldig. Het licht van een naderende volle maan maakte het landschap ‘s nachts nog magischer. Er was een goed balans tussen rijden op de kameel, rusten en optionele hikes om toch in beweging te zijn. De Bedoeïenen die meegingen waren heel lief en zorgden goed voor ons. De Bedoeïenen zijn zo in harmonie met de omgeving, dat het doorstraalde naar ons. Tijdens de reis zijn we weinig anderen tegen gekomen. Alles bij elkaar voelde het net alsof we een paar dagen op een andere planeet zijn geweest. Dit zou een ieder minimaal één keer moeten ervaren, want het is een prachtig avontuur! Ik ga zeker nog een keer mee!

Dit is een beknopte versie, want ik kan er nog langer over doorgaan, maar eigenlijk ook niet, want de ervaring valt niet in woorden uit te drukken.

Simba Sidhu